Nalazite se u > O nama
RADNIK OPATIJA d.d za proizvodnju kruha, peciva i kolača i trgovinu

Poduzeće "Radnik" osnovano je 13. veljače 1961. godine Rješenjem tadašnjeg Narodnog odbora općine Opatija spajanjem više zanatskih pekarskih radnji iz Opatije i Lovrana.
 
"Radnik  Opatija d.d."  je 2008. godine otvorio novu, najmoderniju i automatiziranu pekarnicu u Lovranu, čime su se znatno poboljšali uvjeti rada, ta kapacitet proizvodnje i asortiman proizvoda.
Pekarnica ima kapacitet 1500kg kruha na sat, ima laboratorij za kontrolu sirovina i gotovih proizvoda, klimatiziran prostor za hlađenje kruha, prostor za pranje ambalaže, suvremeni sanitarni čvor i druge sadržaje.
 Svoju djelatnost tvrtka obavlja u dva proizvodna pogona - u Lovranu i u Malinskoj na otoku Krku , 62 maloprodajna objekta, veletrgovini , te u upravi društva u Lovranu, Cesta 43 Istarske divizije 1/12.
U našem proizvodnom pogonu u Lovranu proizvode se osnovne vrste kruha za široku potrošnju, peciva, te se također ostvaruje proizvodnja poluindustrijskog, odnosno zanatskog načina proizvodnje kruha i drugih pekarskih proizvoda, kako bi tržištu ponudili specijalne vrste kruha karakterističnog samo za Radnik Opatiju.
 
Posljednjih 5 godina "Radnik  Opatija d.d." usvojio je europske trendove u proizvodnji zamrznutih i polupečenih pekarskih i slastičarskih proizvoda, koji se peku u našim pećima.
 
S obzirom na naš široki proizvodni asortiman, dugogodišnju tradiciju, praćenje najnovijih trendova u pekarstvu, želja nam je upoznati širu javnost s našim proizvodima te ostvariti uspješnu poslovnu suradnju.
 
Sa zadovoljstvom napominjemo da tvrtka Radnik  Opatija d.d. primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom baziran na normi ISO 9001:2015, te ima implementiran HACCP sustav.


  
POLITIKA KVALITETE

 

 

Politika kvalitete našeg poduzeća temelji se na aktivnom i kontinuiranom djelovanju Uprave poduzeća i svih zaposlenika u svrhu stalnog unapređenja i održavanja sustava upravljanja kvalitetom, koji se bazira na normi ISO 9001:2015 i HACCP sustavu.

Jezgru našeg Sustava upravljanja kvalitetom čini Politika kvalitete u kojoj su sadržana osnovna načela našeg poslovanja usmjerena na:

 

 • Zadovoljstvo kupaca – uspjeh našeg poslovanja ovisi o zadovoljstvu naših kupaca, stoga je naš primarni zadatak udovoljiti zahtjevima i potrebama kupaca i nadmašiti njihova očekivanja. Samo uz zadovoljnog kupca možemo zauzeti poziciju vodeće tvrtke na našem području, te zadržati stečenu prepoznatljivost i imidž poduzeća.

   

 • Dobri odnosi s dobavljačima – kvaliteta naših proizvoda i zadovoljstvo kupaca našim proizvodima u velikoj mjeri ovise o kvaliteti roba naših dobavljača i kvaliteti njihovih usluga. Stoga težimo razvijanju partnerskih odnosa zasnovanih na otvorenoj komunikaciji, razmjeni informacija, poštivanju rokova i planova.

   

 • Vođenje –  primjena Politike kvalitete i njezino stalno unapređivanje obaveza je Uprave kao i svih zaposlenika. Uprava osigurava sve potrebne resurse za funkcioniranje sustava kvalitete i usmjerena je na njegovo trajno poboljšavanje na što kontinuirano potiče i sve zaposlenike.

   

 • Razvoj kadrova – stalnim ulaganjem u osposobljavanje, izobrazbu i napredovanje zaposlenika poklanja se posebna pozornost. Jedino motivirani zaposlenici, zadovoljni zaposlenici, njihovo znanje i iskustvo te njihov odgovoran odnos prema poslu mogu pružiti najviše i dati najbolje rezultate.

   

 • Poštivanje zakona i propisa – naše djelovanje sustavno usklađujemo sa zakonima i provedbenim propisima i potičemo njihovu primjenu kod dobavljača, kupaca i korisnika proizvoda, vodimo stalnu brigu o zdravstvenoj ispravnosti i sigurnosti naših proizvoda sukladno zakonskim propisima Republike Hrvatske.

   

   

  Stalnim postavljanjem ciljeva za unaprijeđenje kvalitete, nastavljamo se razvijati i rasti kao tvrtka,  te osiguravati na tržištu poziciju kvalitetnog i pouzdanog  proizvođača pekarskih i slastičarskih proizvoda.

   

  Lovran, 20.11.2020.       

                                                                                                     RADNIK OPATIJA  d.d.

                                                                                                    

 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se